Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κατάστημα μας που βρίσκεται στην διεύθυνση Σμύρνης 9Α στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή αποστέλλονται στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης και αναφέρεται  στη παραγγελία του.

Ο τρόπος μεταφοράς διαφέρει ανάλογα με το τόπο προορισμού και το είδος του προϊόντος. Συνήθως τα μεγάλα προϊόντα (στρώματα, έπιπλα κ.α.) παραδίνονται από εταιρίες μεταφορών και τα μικρότερα με courier.

Τα προϊόντα ελέγχονται για την αρτιότητα της συσκευασίας κατά την παράδοση τους στον ανάλογο μεταφορέα και η εταιρία HOMEFACTORY ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. δεν ευθύνεται για τις φθορές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μεταφοράς.

Ο πελάτης κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων απαιτείται να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητα του.

Επιβάλλεται να ελέγξει τα εμπορεύματα για τυχών χτυπήματα, τρύπες η άλλες φθορές και να υπογράψει ότι τα παραλαμβάνει ανεπιφύλακτα από τον μεταφορέα.
Ο μεταφορέας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για χτυπημένα η κατεστραμμένα προϊόντα εφόσον αποχωρήσει από τον τόπο παράδοσης.

Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού αγοραστή.

Τα μεγάλα προϊόντα παραδίνονται στο πεζοδρόμιο της διεύθυνσης που υπέδειξε ο πελάτης. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παραδοθούν μεγάλα προϊόντα σε όροφο η σε χώρο πέραν του δημοσίου δρόμου, πρέπει να συμφωνήσει με την μεταφορική εταιρία για το κόστος. Τα μεταφορικά έξοδα που έχουν καταβληθεί στην εταιρία HOMEFACTORY MON. I.K.E. δεν συμπεριλαμβάνουν την παράδοση σε όροφο ή την παράδοση σε ιδιωτικό χώρο πέραν του δημοσίου δρόμου, καθώς επίσης και την συναρμολόγηση αυτών όταν αυτή απαιτείται.

Στις περιπτώσεις που τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν (π.χ. λόγω προσφοράς) η μεταφορά είναι μέχρι το πεζοδρόμιο σε μεγάλες πόλεις, πρωτεύουσες νομών, ή αποθήκες μεταφορικών εταιριών. Σε οποιαδήποτε άλλες περιπτώσεις πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία. Για το νομό Αττικής η δωρεάν μεταφορά γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης  και δεν συμπεριλαμβάνει όλες τις περιοχές.

Σε περιοχές δύσβατες, απομακρυσμένες η σε περιοχές όπου οι μεταφορικές εταιρίες δεν έχουν συχνές παραδόσεις υπάρχει η πιθανότητα αυτή να γίνεται με επιπλέον κόστος. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να παραλάβει τα εμπορεύματα από το κοντινότερο σημείο πρόσβασης που θα επιδείξει η μεταφορική εταιρία η θα επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος για τη μεταφορά. Στη συναλλαγή μεταξύ του πελάτη και της μεταφορικής εταιρίας η εταιρία HOMEFACTORY ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. δεν εμπλέκεται και δεν φέρει ευθύνη για τυχών διαφωνίες μεταξύ των δύο.

Μετά την αποστολή των προϊόντων δεν μπορεί να γίνει αλλαγή διεύθυνσης παράδοσης.

Η εταιρία HOMEFACTORY ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης της μεταφοράς από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδόθηκαν στη μεταφορική εταιρία. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα είναι διαθέσιμα για αποστολή ο χρόνος μεταφοράς είναι 1-2 ημέρες για μεγάλες πόλεις και 2 -5 ημέρες σε πιο απομακρυσμένες περιοχές.